Ücretsiz Özgeçmiş ipuçları - LinkedIn Profilini Dahil Edin!

19 Ağustos 2022 3.175 defa okundu.
Ücretsiz Özgeçmiş ipuçları - LinkedIn Profilini Dahil Edin!

Merhaba adaylar, LinkedIn'in öneminden bahsetmek istedim. LinkedIn, yukarıdan aşağıya tüm çalışanları birbirine bağlayan bir sosyal medyadır. CEO'lar, işe alım yöneticileri, mühendisler, konaklama çalışanları vb. bulabilirsiniz. Bir LinkedIn profiliniz varsa, bu çok büyük bir artı. LinkedIn profillerini düzenlemek ve gelecekte onları nasıl parlatacağınız hakkında konuşmak istiyorum, ancak bugün profilinizi neden özgeçmişinize eklemeniz gerektiğinden bahsedeceğiz! - Ücretsiz Özgeçmiş İpuçları!

İstatistiklerle Ücretsiz Özgeçmiş ipuçları!

İlk bakışta, ima oldukça basit görünüyor. Ücretsiz özgeçmişinizdeki bir LinkedIn profili, size bir iş görüşmesi için çok daha önemli bir şans verir. Ama bu konuda çok dikkatli olmalısınız. Çıplak veya temel bir LinkedIn profiliniz varsa, geri arama alma şansınızı azaltır. Bu, herhangi bir çaba göstermiyorsanız, profilinizi gizlemenin daha iyi olduğu anlamına gelir. Daha önce de bahsettiğim gibi, gelecekte LinkedIn profilinizi nasıl çok süslü hale getireceğinizi kesinlikle anlatacağım!

Size beni şaşırtan bir istatistik daha anlatacağım! Ayrıca, iş seviyeleri arttıkça, işe başvuranlar arasındaki geri arama oranlarındaki farkın azaldığını fark ettim. Bu bana, güçlü bir LinkedIn profiline sahip olmanın, giriş seviyesindeki iş arayanlar için üst seviye akranlarına kıyasla daha önemli olduğunu gösteriyor.

Daha önceki bloglarımda bu konuyu birkaç kez konuştuk ve daha önce bloglarımı hiç okumamış olanlar için bir kez daha bahsetmek istiyorum. İşe alım yöneticileri her başvuruda 30 saniyeden fazla harcamazlar. Dikkatlerini hemen sizin hardcore becerilerinize çekmeliyiz. Aksi takdirde özgeçmiş işiniz elinizden başkasına kayar.

Özgeçmiş oluşturmak kolay bir iş değil, ancak ücretsiz ipuçları ve özgeçmiş örnekleri sunuyoruz.


Bu yazıyı beğendiysen
şimdi paylaş!
5

Değerlendirme

CV Hazırlama Programı ile kolay biçimde mükemmel ve profesyonel bir CV oluşturabilirsin. Boş CV şablonları arasından seçim yap ve bunları birkaç tıklamayla özelleştir.

Cv Oluştur
Cv Oluştur
Bu makaleden hoşlandınız mı? O zaman aşağıdakiler ilginizi çekebilir.
Fast Food CV Örnekleri
Fast Food CV Örnekleri

Fast food zincirlerinde farklı farklı görevler üstlenen kişiler...

Finans Planlamacı CV Örnekleri
Finans Planlamacı CV Örnekleri

Mali alanda da her sektörde olduğu gibi başvuru yapmak isteyenleri CV...

Tekstil Sektörü CV Örnekleri
Tekstil Sektörü CV Örnekleri

Tekstil sektörü gerek küçük atölyelerde gerekse de büyük firmalarda...

Müşteri Temsilcisi CV Örnekleri
Müşteri Temsilcisi CV Örnekleri

Herhangi bir firmanın çağrı merkezinde çalışarak müşterinin iletmiş olduğu.