İlk İş İçin Özgeçmiş Hazırla

23 Ağustos 2022 3.737 defa okundu.
İlk İş İçin Özgeçmiş Hazırla

Herkese merhaba, bugün size özgeçmiş hazırlarken en önemli kısımlardan birini vereceğim. Küçük veya kıdemli bir pozisyona başvuruyor olmanız farketmez, bence başlık bölümü her zaman en çok dikkat çeken bölümdür. İşe alım yöneticisi, her başvuruda 30 saniyeden fazla zaman harcamaz çünkü hiç kimsenin her zaman baştan sona hepsini okumak için yeterli zamanı yoktur. Bu nedenle bazı bölümleri diğerlerinden daha parlak hale getirmelisiniz. Kariyer özeti bölümü ile ilgili kişisel deneyimimi sizlere aktarmak istedim.

Özgeçmiş hazırla

Özgeçmiş hazırlarken güçlü bir kariyer özeti ekleyin!

İşe alım müdürünü sizi mülakata davet etmeleri gerektiğine ikna etmek için yalnızca birkaç saniyeniz var, ancak bu, sihrin gerçekleştiği bölüm. İster inanın ister inanmayın, buraya gelebileceğinizi umuyordum ve kariyer yazınız özgeçmişinizin önemli parçalarından biridir. Özet, öne çıkmanız ve sunduğunuz şeyin net bir temsilini göstermeniz için mükemmel bir yerdir. O yüzden burada durma.

Bir tür başlık koyun

Kurye yazınıza bir başlıkla başlayın. bu, başvurduğunuz pozisyonun unvanı veya çok benzer bir şey veya hatta mevcut iş unvanınız olabilir. Başlığın altına üç temel beceri ekleyin. Bu kritik becerileri çok dikkatli seçin. Bunlar, en güçlü yönlerinizden ve varlıklarınızdan bazıları olmalı, ancak aynı zamanda doğrudan yeni pozisyonla ilgili olmalıdır. Bunların çoğu, iş tanımında yüksek oranda vurgulanan ve kendi yeteneklerinizle uyumlu becerilerdir.

Örnek ücretsiz özgeçmiş aşağıda!

Ayrıca kullanmayı sevdiğim bir özgeçmiş örneği ekliyorum. Bu ATS dostu özgeçmiş şablonu ve ben şahsen işe başvururken kullanıyorum. Birçok başvuru sahibi ve işe alım yöneticisi tarafından test edilmiştir. Onlarca özgeçmiş şablonu arasından en çok beğeniyi alan o oldu.


Bu yazıyı beğendiysen
şimdi paylaş!
5

Değerlendirme

CV Hazırlama Programı ile kolay biçimde mükemmel ve profesyonel bir CV oluşturabilirsin. Boş CV şablonları arasından seçim yap ve bunları birkaç tıklamayla özelleştir.

Cv Oluştur
Cv Oluştur
Bu makaleden hoşlandınız mı? O zaman aşağıdakiler ilginizi çekebilir.
Cv Hazırlama Formu Nedir
Cv Hazırlama Formu Nedir

CV Hazırlama formu hakkında bilgiler.

Basit cv nasıl hazırlanır?
Basit cv nasıl hazırlanır?

Sizde iş başvurusunda bulunacaksınız ancak şirket sizden cv nizi getirin...

Cv Hazırlama Teknikleri
Cv Hazırlama Teknikleri

CV hazırlanırken özellikle ve işi kolay bir şekilde kapmanızı sağlayacak bi

CV Hazırlanırken Nelere Dikkat Edilmeli
CV Hazırlanırken Nelere Dikkat Edilmeli

CV yani özgeçmiş hazırlarken dikkat edilmesi gereken birkaç...